...

Tyverisikring og Brandsikring af JSA Sikring

I 40 år har JSA Sikring produceret og installeret Tyverisikring og Brandsikring. Du kan regne med os 24 timer i døgnet hele året. Vi dækker hele Danmark og vi kommer indenfor 2 timer i tilfælde af akut reparationsbehov. 

rullegitter

Tyverisikring med Rullegitter er den mest anvendte sikring af forretninger og butikker.
Rullegitter giver et “åbent” indtryk af din butik og en stærk sikring.

rullejalousi

Tyverisikring med Rullejalousi beskytter butikken og bevarer et godt visuelt syn til butikken. Løsningen er meget anvendt og lever op til de gældende forsikringskrav.

Fast gitter

Tyverisikring med Pressegitter er et stålgitter der udføres i forskellige tykkelser og maskestørrelser og monteres indvendigt. Disse udføres også til Brandrednings-åbninger og flugtvejs løsninger.

Jens Nielsen

Jens Nielsen har årtiers erfaringer i Tyverisikring.
Kontakt ham for gratis rådgivning og tilbud.

Saksegitter

Tyverisikring med Saksegitter giver et helt specielt indtryk af åbenhed og visuelt udtryk, samtidig med at din butik er højt sikret.

rulleskodder

Tyverisikring med Rulleskodder dækker din butiksfacade helt af, således der ikke er syn ind i butikken.
Det er den maksimale sikring af din butik.

Sikringsskab

Tyverisikring med et Sikringsskab er et stålskab, der anvendes til de varer hvor det er påkrævet. De sikrer de mest eftertragtede varer i din butik optimalt.

stabelgitter

Tyverisikring med Stabelgitter er en sikker, smuk og meget lidt pladskrævende løsning.  Stabelgitter stabler opret og kræver meget lidt plads.

Brandgardin

Brandsikring med Brandgardin beskytter dine kunder, medarbejdere og varer ved brand. Forsinker ildens udbredelse og begrænser ødelæggelserne ved brand.

BRANDSIKRING

Gerdt Bennetsen

Gerdt Bennetsen har årtiers erfaringer i Brandsikring.
Kontakt ham for gratis rådgivning og tilbud.

Brandjalousi

Brandsikring med Brandjalousi er tyveri- og brandsikring i den samme løsning og anvendes i den daglige sikring på samme måde som de øvrige sikringer.

Brandport

Brandsikring med Brandporte bruges ofte til brandsektionering ind- og udvendig. anvendes i industrien, på sygehuse, forretninger, skoler med videre.

Det er min opfattelse, at ingen opgave er for lille eller kompliceret for dem. Alt løses til stor tilfredshed. JSA er en sikker samarbejdspartner.

Torben N. Anesen
Driftsrådgiver, DSB

Tak for et rigtigt godt samarbejde ved installeringen af brandgardiner og brandskydedøre på Bispebjerg hospital. Jeg har været rigtig godt tilfreds med forløbet, den gode tone og behandling. Jeg se frem til vores fremtidige samarbejder.

Jens Maigaard Berg
Per Aarsleff A/S

Landsdækkende døgnservice 86 22 56 44

JSA Sikring ApS
Elsted Byvej 18 – 22
8520 Lystrup, Aarhus, Danmark

Telefon: +45 86 22 56 44
info@jsa-sikring.com
Cvr: 65369915