...

Den bedste pris levering til tiden

38 års erfaring med Tyveri- og brandsikring

Kvalitets sikring og kreative ideer til arkitekter - godt håndværk til den rigtige pris

JSA-Sikring vil gerne rådgive arkitekter om tyverisikring og brandsikring og bidrage til deres projekt udvikling. Vi kan garantere stor kreativitet, teknisk rådgivning og godt håndværk.


Vi har over 38 års erfaring og tusinder af sikringsløsninger i bagagen. Dem bruger vi i vores rådgivning til arkitekter og projektudviklere. Vi deltager gerne og bruger vores erfaringer og kreativitet for at opnå den bedste løsning. Når først vi går i gang med projektet, kan du regne med, at vi leverer et gedigent fagligt håndværk. JSA sætter en ære i at overholde den aftalte pris og -leveringstid, så det bliver ikke os, der overskrider deadlines i dine byggeprojekter. Du skal forvente af os, at vi er eksperter – hos os er alt er målt op, så der ikke sker fejl.

Licitationer og udbud
JSA Sikring indgår gerne i licitationer og udbud som underleverandør til dine projekter. Vi er lynhurtige til at måle op og give tilbud, der holder. 

Vores rolle som underleverandør udfører vi som en samarbejdspartner. Vi bidrager med høj faglig ekspertise og rådgivning. Derudover kan vi garantere dig den laveste pris til kvaliteten. Og du kan regne med os – hos os overholdes aftaler, og vi har den højeste service i branchen.

Se udvalget af vores sikringsprodukter, og ring gerne for yderligere eksempler.

Referencer for Tyverisikring
Referencer for Brandsikring

Tak for et rigtigt godt samarbejde ved installeringen af brandgardiner og brandskydedøre på Bispebjerg hospital. Jeg har været rigtig godt tilfreds med forløbet, den gode tone og behandling. Jeg se frem til vores fremtidige samarbejder.

Jens Maigaard Berg
Per Aarsleff A/S

Det er min opfattelse, at ingen opgave er for lille eller kompliceret for dem. Alt løses til stor tilfredshed. JSA er en sikker samarbejdspartner.

Torben N. Anesen
Driftsrådgiver, DSB

JSA Tyveri Sikring

Jens Nielsen

JSA Brand Sikring

Gerdt Bennetsen

SKRIV TIL JSA Sikring

Hvis du har spørgsmål til vore produkter, så skriv til os med det samme – vi sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål.

E-mail: info@jsa.dk

Tlf: +45 86 22 65 88

Brug for hjælp? Landsdækkende døgnservice:

JSA Sikring ApS

Elsted Byvej 18 – 22
8520 Lystrup, Aarhus, Danmark
Tel: +45 86 22 65 88
Email: info@jsa-sikring.dk
Cvr: 65369915

Certificeringer

certificeringer negativ JSA Sikring

Medlem af

Brug for hjælp? Landsdækkende døgnservice – RING  86 22 65 88

JSA Sikring ApS
Elsted Byvej 18 – 22
8520 Lystrup, Aarhus, Danmark

Telefon: +45 86 22 65 88
info@jsa-sikring.com
Cvr: 65369915

Certificeringer

Begge certificeringer i et billede JSA Sikring

Medlem af