DEN BEDSTE PRIS LEVERING TIL TIDEN
42 ÅRS ERFARING MED TYVERI- OG BRANDSIKRING

KVALITETS SIKRING OG KREATIVE IDEER TIL ARKITEKTER - GODT HÅNDVÆRK TIL DEN RIGTIGE PRIS

JSA-Sikring vil gerne rådgive arkitekter om tyverisikring og brandsikring og bidrage til deres projekt udvikling. Vi kan garantere stor kreativitet, teknisk rådgivning og godt håndværk.

Vi har over 40 års erfaring og tusinder af sikringsløsninger i bagagen.

Dem bruger vi i vores rådgivning til arkitekter og projektudviklere. Vi deltager gerne og bruger vores erfaringer og kreativitet for at opnå den bedste løsning. Når først vi går i gang med projektet, kan du regne med, at vi leverer et gedigent fagligt håndværk. JSA sætter en ære i at overholde den aftalte pris og -leveringstid, så det bliver ikke os, der overskrider deadlines i dine byggeprojekter. Du skal forvente af os, at vi er eksperter – hos os er alt er målt op, så der ikke sker fejl.

Licitationer og udbud
JSA Sikring indgår gerne i licitationer og udbud som underleverandør til dine projekter. Vi er lynhurtige til at måle op og give tilbud, der holder.

Vores rolle som underleverandør udfører vi som en samarbejdspartner. Vi bidrager med høj faglig ekspertise og rådgivning. Derudover kan vi garantere dig den laveste pris til kvaliteten. Og du kan regne med os – hos os overholdes aftaler, og vi har den højeste service i branchen.

Se udvalget af vores sikringsprodukter, og ring gerne for yderligere eksempler.

UDTALELSER

“Det er min opfattelse, at ingen opgave er for lille eller kompliceret for dem.

Alt løses til stor tilfredshed.

JSA er en sikker samarbejdspartner.”

DSB company logo.svg JSA Sikring

Torben N. Anesen
Driftsrådgiver, DSB

“Tak for et rigtigt godt samarbejde ved installeringen af brandgardiner og brandskydedøre på Bispebjerg hospital. Jeg har været rigtig godt tilfreds med forløbet, den gode tone og behandling. Jeg se frem til vores fremtidige samarbejder.”

Logo AI format CS4 JSA Sikring

Jens Maigaard Berg
Per Aarsleff A/S