Den bedste pris

35 års erfaring med Tyveri- og brandsikring

Kvalitets sikring, kreative ideer og godt håndværk til den rigtige pris.

JSA-Sikring vil gerne bidrage til dine projekter som underleverandør. Vi kan garantere stor kreativitet, teknisk rådgivning og godt håndværk.

Vi har over 35 års erfaring og tusinder af sikringsløsninger i bagagen. Dem bruger vi i vores rådgivning, og vi er gerne kreative for at opnå den bedste løsning. Når først vi går i gang med projektet, kan du regne med, at vi leverer et gedigent fagligt håndværk. JSA sætter en ære i at overholde den aftalte pris og -leveringstid, så det bliver ikke os, der overskrider deadlines i dine byggeprojekter. Du skal forvente af os, at vi er eksperter – hos os er alt er målt op, så der ikke sker fejl.

Licitationer og udbud
JSA indgår gerne i licitationer og udbud som underleverandør til dine projekter. Vi er lynhurtige til at måle op og give tilbud, der holder. 

Vores rolle som underleverandør udfører vi som en samarbejdspartner. Vi bidrager med høj faglig ekspertise og rådgivning. Derudover kan vi garantere dig den laveste pris til kvaliteten. Og du kan regne med os – hos os overholdes aftaler, og vi har den højeste service i branchen.

Se udvalget af vores sikringsprodukter, og ring gerne for yderligere eksempler.

SKRIV TIL JSA Sikring

Hvis du har spørgsmål til vore produkter, så skriv til os med det samme – vi sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål.

E-mail: info@jsa.dk

Tlf: +45 86 22 56 44