GITTERLØSNINGER: Vælg de farver der passer bedst til dit brand?

Med mekanisk tyverisikring kan du sikre din butik effektivt mod indbrud uden for åbningstiden. Selvom din butik er lukket og sikret, så kan den med den rigtige gitterløsning fortsat virke indbydende og sælgende for de forbipasserende. Løsningen afhænger meget af, hvor udsat din butikker ligger, dine sikkerhedsbehov, men også dine krav til design og æstetik. Ved du, hvilken gitterløsning der er den rigtige for dig?

Hos JSA Sikring er vi eksperter inden for mekanisk tyverisikring. Vores rådgivning tager altid udgangspunkt i en behovsanalyse, hvor vi har fokus på dine behov inden for sikkerhed og æstetik. Dermed tager vore gitterløsninger altid hensyn til bygningens konstruktion og arkitektur, lokaleindretningernes design, farvevalg og dine sikringsbehov.

JSA Sikring fører et omfattende sortiment, så du kan opnå det bedste resultat til netop din butik. Vores gitterløsninger i ét samlet overblik:

RULLEGITTER

Et rullegitter er den mest anvendte tyverisikring af butikker, da det både giver et “åbent” indtryk af din butik og en stærk sikring. Det fås med forskellige maskestørrelser, så du kan tilpasse indsynet i din butik med dine sikringsbehov. Du opnår en høj sikkerhed alt imens, at dine udstillingsvinduer bliver set, og butikken tager sig godt ud.

Yderligere fordel: Et rullegitter fra JSA Sikring fås i alle farver og udføres i stærkt aluminium, som er et bæredygtigt materiale, der kan genanvendes igen og igen.

RULLEJALOUSI

Et rullejalousi giver ekstra tyverisikring og gennem det perforerede mønster bevares et godt visuelt syn til butikken. Løsningen er især anvendt, hvor butikken ligger mere udsat, og den lever op til de gældende forsikringskrav.

Yderligere fordel: Et rullejalousi fra JSA Sikring udføres i galvaniseret stål, som sikrer en stor styrke. Som standard er jalousiet ikke farvet, men fremstår med en fin metaloverflade. Det er muligt at tilvælge pulverlakerede overflader, så det kan tilpasses butikkens farveguide.

Testet rullejalousi

Har du brug for den maksimale sikring af din butik, så anbefaler vi tyverisikring med rullejalousi, der dækker din butiksfacade helt af, således der ikke er syn ind i butikken.

Denne type er testet til den nye europæiske norm en1627 benævnes RC3 godkendt. Den giver maksimal sikkerhed.

Rullejalousi er også ideel til cellesikring af et eller flere rum inde i butikken.

Kombination af rullegitter og rullejalousi
Det er også muligt at kombinere rullegitter og rullejalousi, således du har den fuldt tillukkede del og et udsnit med indsyn.

Yderligere fordel: Rullejalousier er lavet af aluminium, som er et bæredygtigt materiale, der kan genanvendes igen og igen. Lamellerne er designet til at passe ind i eksisterende konstruktioner og kan tilpasses dit design. I oprullet tilstand er de helt skjult.

SAKSEGITTER

Et saksegitter er ideelt til at sikre passager ind til din butik, samtidig med at det giver et helt specielt indtryk af åbenhed og visuelt udtryk. Det fås i klassiske og afbalancerede former, som giver et flot helhedsindtryk af din butik. Har du brug for et unikt design, så kan vi også specialbygge en løsning til dig.

Yderligere fordel: SAKSEGITTER fra JSA Sikring lever op til de certificerede faste gitter og stålgitter. Du kan regne med den samme brudstyrke og sikkerhed.

Med en gitterløsning fra JSA Sikring går du hverken på kompromis med sikkerheden eller æstetikken.

Ring til os på 86 22 56 44 og få rådgivning.

UDTALELSER

“Når man har en byggesag med fuld fart på og en stram deadline, så er det en ren fornøjelse at kunne ringe til JSA (Jens).

JSA var behjælpelig med opmåling, fremgangsmåde samt hurtig levering og montering til en yderst konkurrencedygtig pris.

Vi takker for samarbejdet for denne gang, og ser frem til næste gang.”

viuff anlæg gennemsigtig JSA Sikring

Daniel Odgaard Ravn
Projektleder, Bygningskonstruktør

Vælg de farver der passer bedst til dit brand?