REPARATION AF TYVERISIKRING 24/7/365
TRYGHED HVER DAG

REPARATION AF TYVERISIKRING

Vi ved, hvor vigtig din forretning er, og tid tæller. Derfor kan du trygt kontakte os, hvis din sikring går i stykker, og du kan være sikker på, at vi er hos dig indenfor få timer. Vi leverer fuld service på alle sikringer i hele landet.

Vi servicere og reparerer alle typer af sikringer uanset fabrikat og leverandør. Vi sætter en ære i, at din sikring altid virker, som den skal, og vi giver dig tryghed i hverdagen.

Reparation af tyverisikring uanset fabrikat
Vi er kvalificerede fagfolk, der kan reparere alle typer sikringer. Du får vores vurdering for her-og-nu løsningen, så der ikke spildes kostbar tid, og som fagfolk vil vi også give dig rådgivning om din sikring og om, hvad der er bedst i netop din situation – også på den lange bane.

Vi tager alle udfordringerne med et smil.

RING 86 22 65 88

Tryghed med en serviceaftale
Du kan få endnu mere tryghed med en fast serviceaftale hos JSA Sikring, og det gælder uanset fabrikat af din sikring. Det giver ro i hverdagen, når du har vished om, at dine sikringer altid er i topform, og at du har færre nedbrud.

Kontakt os for en snak om dine løsninger og hør, hvad vi kan tilbyde.

JSA SIKRING ER KVALITETS- OG ARBEJDSMILJØ CERTIFICERET

Vi er ISO-certificeret

JSA Sikring er som de første i SikkerhedsBranchen blevet ISO 45001:2018 certificeret (arbejdsmiljø og ledelse). Derudover er JSA Sikring også kvalitetssikret med ISO 9001:2015 certificering inden for tyveri- og brandsikring i eksisterende bygninger og nybyggerier overtalt i Danmark.

For JSA Sikring er det vigtigt og naturligt at kvalitetssikre vores sikringsløsninger og service, og samtidig sikre vores medarbejderes arbejdsmiljø bedst muligt. Samtidig ønsker vi gennem certificeringerne at give dig som kunde sikkerhed for JSA Sikrings velkendte kvalitet.

ISO 9001:2015 er et kvalitetsledelsessystem, og er den mest omfattende certificering af de to certificeringer, da den fungerer som et styringsværktøj for alle virksomhedens processer. Certificeringen stiller store krav til ledelsens involvering, og der er stor fokus på ensretning og optimering af processerne i JSA Sikring gennem:

  • Fokus på forebyggelse af fejl
  • Fokus på løbende procesforbedringer og
  • Kritisk vurdering af effektiviteten af de nuværende rutiner.


ISO 9001:2015 certificeringen hjælper os med at sikre, at vi leverer den højeste kvalitet til vores kunder hver gang.

ISO 45001:2018 vedrører arbejdsmiljøledelse, og skaber rammerne for styring og ledelse af risici indenfor arbejdsmiljø.
Arbejdsmiljøledelse sætter fokus på, at JSA Sikring:

  • Har styr på arbejdsmiljøet,
  • Har styr på, hvilke forhold, der skal forbedres,
  • Sikrer, at planer og løfter bliver overholdt, samt
  • Sikrer, at der sker løbende forbedringer.


ISO 45001:2018-certifikatet
er din sikkerhed for, at JSA Sikring arbejder systematisk med et godt og sundt arbejdsmiljø.

Begge certificeringer sikrer, at vi efterlever de strenge krav til kvalitet, sikkerhed og arbejdsmiljø, som certifikaterne kræver – og som vores kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere har krav på. Samtidig fungerer certificeringerne som et effektivt ledelsesværktøj for os i hverdagen, hvor vi løbende optimerer forretningsgangene i forhold til vores mål om at være brancheeksperten inden for tyveri- og brandsikring. Certificeringerne er udført af Intertek Group Plc.

UDTALELSER

“Det er min opfattelse, at ingen opgave er for lille eller kompliceret for dem.

Alt løses til stor tilfredshed.

JSA er en sikker samarbejdspartner.”

DSB company logo.svg JSA Sikring

Torben N. Anesen
Driftsrådgiver, DSB

“Tak for et rigtigt godt samarbejde ved installeringen af brandgardiner og brandskydedøre på Bispebjerg hospital. Jeg har været rigtig godt tilfreds med forløbet, den gode tone og behandling. Jeg se frem til vores fremtidige samarbejder.”

Logo AI format CS4 JSA Sikring

Jens Maigaard Berg
Per Aarsleff A/S