CASE: BRANDSIKRING AF ÅRETS BYGGERI 2022

JSA BRANDSIKRER “ÅRETS BYGGERI 2022”

Bæredygtighed pakket ind i flot arkitektur har udløst prisen ‘Årets Byggeri 2022’ til Green Solution House 2.0 på Bornholm.

Green Solution House 2.0, der rummer et konferencecenter og hotel, er helt unikt, da det er Danmarks første klimapositive erhvervsbyggeri. Green Solution House 2.0 er bygget, beklædt og isoleret med træ, som naturligt absorberer CO2, hvilket gør bygningen til en form for CO2-bank.
Netop de klimapositive materialer har stillet store krav til brandsikringen af bygningen, og JSA Sikring blev valgt som leverandør grundet deres store ekspertise på området.

I valget af brandsikringen har beskyttelse af gæsternes og de ansattes sikkerhed haft højeste prioritet. JSA Sikring har monteret 2 brandgardiner EW90 på strategiske placeringer, der opdeler hotellet i individuelle røg- og brandzoner for at beskytte tilstødende områder og skabe sikre ruter for redning. Brandgardinerne forsegler åbninger for længst muligt at forsinke brandens udbredelse og forhindrer dermed, at røg ukontrolleret spreder sig i hele bygningen

JSA Sikring anvender brandgardiner fra den tyske producent Stöbich, som både teknologisk og sikringsmæssigt er førende indenfor brandsikring og røgsikring.

De automatiske brandgardiner kræver kun minimum af plads, da de kan loftmonteres og derigennem er skjult i konstruktionen, hvilket har været en fordel i det arkitektonisk designede hotel. Brandgardinerne kører automatisk ned i tilfælde af en brandalarm.

Hos JSA Sikring er vi specialister i brandsikringsløsninger, og vi værdsætter den tillid KPC har udvist ved at vælge os som deres samarbejdspartner i forbindelse med sikringen af AUH Forum.

Står du overfor brandsikringen af en erhvervsejendom, så ring til os på 86 22 56 44, hvis du vil høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.