OM JSA
HISTORIE

JSA VÆRDIER OG PRODUKTER

JSA producerer og monterer tyverisikring og brandsikring til enhver bygningskonstruktion og til ethvert sikringsformål

JSA sikring leverer mekanisk beskyttelse mod indbrud, indbrudsforsøg og hærværk. Løsningerne anvendes med lige stor fordel af såvel detailbranchen som større virksomheder.

Virksomheden er stiftet i 1982 og har løbende specialiseret sig i kvalitetssikring. Produkterne omfatter alle former for mekanisk sikring og brandsikring.

JSA sikring er drevet af en passion for det faglige håndværk indenfor Tyverisikring og Brandsikring. Vi overholder aftaler, og vi løser komplekse faglige udfordringer på den mest enkle måde. Vi lægger vægt på ærlighed og øjenhøjde i vores kommunikation og forventer det samme fra vores leverandører og kunder.
Vi lægger stor vægt på at være en attraktiv arbejdsplads med plads til det faglige håndværk og personlige ambitioner for den enkelte, samt en respektfuld og afslappet kommunikation.

JSA VÆRDIER

Handling og handlekraft
Vi har handlekraft og løser opgaverne med det samme. Vi går ikke i stå, men handler.

Innovation
Vi laver ikke standardløsninger, men den unikke løsning, der passer til opgaven. Vi tør tænke anderledes, og vi vil afdække mulighederne.

Håndværk
Vi er stolte af vores faglighed, som vi sætter meget højt og ikke går på kompromis med.

Eftertanke
Vi lytter, før vi taler, for vi vil gerne forstå. Vi spørger, før vi foreslår, hvad der skal gøres. Vi tør tænke anderledes.