Stöbich Brand- og Røgsikring

JSA Sikring anvender Stöbich brand- og Røgsikringsprodukter

JSA Sikring er specialister i brand- og røgsikring og vi prioriterer det i vore sikringsløsninger. Vi anbefaler, at brandsikring tænkes ind fra starten af nybyggeriet og det samme gælder for røgsikring. Det giver det bedste og billigste resultat.
 
Brandgardiner og Brandjalousier fra Stöbich
JSA Sikring anvender Stöbich produkter i videst mulige omfang. De er både teknologisk og sikringsmæssigt førende indenfor Brandsikring og Røgsikring.
 
Vi anvender BRANDGARDIN i større åbninger i bygninger. Brandgardiner skal dels sinke brandens udbredelse, dels hindre udbredelsen af røg. Begge disse mål kan ofte opnås i samme løsning. Vi vurderer konkret hvilken målsætning, der er den vigtigste og hvilke materialer vi skal anvende for at opnå målet.
 
BRANDJALOUSIER anvendes både som statiske og automatiske jalousier, når brand indtræffer. Statisk ved at sikre mod flamme- og varmegennemstrømning og automatisk ved at rulle ned og adskille rum i tilfælde af brand. Brandjalousi er koblet sammen med en brandalarm og aktiveres herved.
 
BRANDPORTE lukker effektivt af for brand og røg.
I tilfælde af brand aktiveres et signal fra brandalarmsanlægget, og herefter kører brandporten i position og lukker af for røg og flammer. JSA Sikring anvender kun førende mærker af brandporte.

Tag fat i JSA Sikrings specialister
Tag fat i os – vi stiller vores viden og kompetencer til rådighed og vi udarbejder gerne tilbud til projektbeskrivelsen eller licitationen.


Brandsikring og røgsikring redder først og fremmest menneskeliv. Det giver tryghed for alle i virksomheden, butikken, skolen, kontoret, plejehjemmet og sygehuset når brand- og røgsikringen er prioriteret.

Førende indenfor brand- og røgsikring - præsentation af Stöbich

Afspil video

kontakt vore specialister

JSA Tyveri Sikring

Tyverisikring og brandsikring ring til Jens

Jens Nielsen
86 22 65 88

JSA Brand Sikring

Tyverisikring og brandsikring ring til Gerdt

Gerdt Bennetsen
86 22 65 88

Brug for hjælp? Landsdækkende døgnservice – RING  86 22 65 88

JSA Sikring ApS
Elsted Byvej 18 – 22
8520 Lystrup, Aarhus, Danmark

Telefon: +45 86 22 65 88
info@jsa-sikring.com
Cvr: 65369915

Certificeringer

Begge certificeringer i et billede JSA Sikring

Medlem af