CASE: JSA SIKRER CARLSBERG BYEN

I 2006 besluttede Carlsberg at flytte deres bryggeriaktiviteter fra det gamle bryggeri i København til Fredericia. Den historiske bryggerigrund med mange fredede bygninger er siden blevet omdannet til Københavns nye bykvarter med Elefantporten som dets vartegn. Det rummer nu boliger, byrum, butikker, institutioner, byliv, kultur og erhvervslokaler.

For at sikre de historiske bygninger har JSA installeret brandgardinet Fibershield I ei 60

i samarbejde med 2LP Construction A/S. Brandgardinet Fibershield-I-systemet er den seneste generation af termisk isolerede tekstilbrandporte fra Stöbich. Lukkesystemet anvender samme oprulningsteknik som en rulleport og kræver derfor kun ganske lidt plads over en vægåbning.

Brandgardiner redder liv og forsinker udbredelsen og ødelæggelserne ved brand og røg. Som verdensførende leverandør af brandgardiner har Stöbich endvidere fokus på bæredygtighed. Gennem intelligent anvendelse af tekstilerne og reduktion af vægten sammenlignet med konventionelle konstruktioner opnås en CO2-besparelse både mht. produktion og transport.

På grund af de begrænsede pladskrav er Fibershield I ei 60 brandgardinet ideelt til at installation i eksisterende byggeri som fx Carlsberg Byen.

Hos JSA Sikring er vi specialister i brandsikringsløsninger, der er i harmoni med bygningernes arkitektur. Vi løser enhver opgave individuelt med hensyntagen til bygningskonstruktion, lokaleindretning og sikringsbehov.

Ring til os på 86 22 56 44, hvis du vil høre mere.

UDTALELSER

“Når man har en byggesag med fuld fart på og en stram deadline, så er det en ren fornøjelse at kunne ringe til JSA (Jens).

JSA var behjælpelig med opmåling, fremgangsmåde samt hurtig levering og montering til en yderst konkurrencedygtig pris.

Vi takker for samarbejdet for denne gang, og ser frem til næste gang.”

viuff anlæg gennemsigtig JSA Sikring

Daniel Odgaard Ravn
Projektleder, Bygningskonstruktør

Vælg de farver der passer bedst til dit brand?