REFERENCER FOR TYVERISIKRING - ET UDPLUK

JSA Sikring leverer tyverisikring i hele Danmark og har blandt andet leveret tyverisikring til nedstående referencer. Ring gerne til os for øvrige referencer for tyverisikring og for en uddybning af vore sikringsløsninger.

Referencer for tyverisikring – JSA Sikring er ISO-certificeret
JSA Sikring er som de første i SikkerhedsBranchen blevet ISO 45001:2018 certificeret (arbejdsmiljø og ledelse). Derudover er JSA Sikring også kvalitetssikret med ISO 9001:2015 certificering inden for tyveri- og brandsikring i eksisterende bygninger og nybyggerier overtalt i Danmark.

For JSA Sikring er det vigtigt og naturligt at kvalitetssikre vores sikringsløsninger og service, og samtidig sikre vores medarbejderes arbejdsmiljø bedst muligt. Samtidig ønsker vi gennem certificeringerne at give dig som kunde sikkerhed for JSA Sikrings velkendte kvalitet.

ISO 9001:2015 er et kvalitetsledelsessystem, og er den mest omfattende certificering af de to certificeringer, da den fungerer som et styringsværktøj for alle virksomhedens processer. Certificeringen stiller store krav til ledelsens involvering, og der er stor fokus på ensretning og optimering af processerne i JSA Sikring gennem:

  • Fokus på forebyggelse af fejl
  • Fokus på løbende procesforbedringer og
  • Kritisk vurdering af effektiviteten af de nuværende rutiner.


ISO 9001:2015 certificeringen hjælper os med at sikre, at vi leverer den højeste kvalitet til vores kunder hver gang.

ISO 45001:2018 vedrører arbejdsmiljøledelse, og skaber rammerne for styring og ledelse af risici indenfor arbejdsmiljø.
Arbejdsmiljøledelse sætter fokus på, at JSA Sikring:

  • Har styr på arbejdsmiljøet,
  • Har styr på, hvilke forhold, der skal forbedres,
  • Sikrer, at planer og løfter bliver overholdt, samt
  • Sikrer, at der sker løbende forbedringer.


ISO 45001:2018-certifikatet
er din sikkerhed for, at JSA Sikring arbejder systematisk med et godt og sundt arbejdsmiljø.

Begge certificeringer sikrer, at vi efterlever de strenge krav til kvalitet, sikkerhed og arbejdsmiljø, som certifikaterne kræver – og som vores kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere har krav på. Samtidig fungerer certificeringerne som et effektivt ledelsesværktøj for os i hverdagen, hvor vi løbende optimerer forretningsgangene i forhold til vores mål om at være brancheeksperten inden for tyveri- og brandsikring. Certificeringerne er udført af Intertek Group Plc.

UDTALELSER

“Det er min opfattelse, at ingen opgave er for lille eller kompliceret for dem.

Alt løses til stor tilfredshed.

JSA er en sikker samarbejdspartner.”

DSB company logo.svg JSA Sikring

Torben N. Anesen
Driftsrådgiver, DSB

“Når man har en byggesag med fuld fart på og en stram deadline, så er det en ren fornøjelse at kunne ringe til JSA (Jens). JSA var behjælpelig med opmåling, fremgangsmåde samt hurtig levering og montering til en yderst konkurrencedygtig pris.”

viuff anlæg gennemsigtig JSA Sikring

Daniel Odgaard Ravn
Projektleder, Bygningskonstruktør