sikring af din butik og virksomhed

rullegitter

Rullegitter er den mest anvendte sikring af forretninger og butikker.

De giver et “åbent” indtryk af din butik og en stærk sikring.

rullejalousi

Rullejalousi beskytter butikken og bevarer et godt visuelt syn til butikken. Løsningen er meget anvendt og lever op til de gældende forsikringskrav.

saksegitter

Saksegitter giver et helt specielt indtryk af åbenhed og visuelt udtryk, samtidig med at din butik er højt sikret.

Rulleskodder

Rulleskodder dækker din butiksfacade helt af, således der ikke er syn ind i butikken.
Det er den maksimale sikring af din butik.

Stålgitter

Pressegitter er et stålgitter der udføres i forskellige tykkelser og maskestørrelser og monteres indvendigt. Disse udføres også til Brandrednings-åbninger og flugtvejs løsninger.

Sikringsskab

Et Sikringsskab er et stålskab, der anvendes til de varer hvor det er påkrævet. De sikrer de mest eftertragtede varer i din butik optimalt.

Stabelgitter

Stabelgitter er en sikker, smuk og meget lidt pladskrævende løsning.  Stabelgitter stabler opret og kræver meget lidt plads.

Brandjalousi

Brandjalousi er tyveri- og brandsikring i den samme løsning og anvendes i den daglige sikring på samme måde som de øvrige sikringer.

brandgardin

Beskytter dine varer ved brand. Forsinker ildens udbredelse og begrænser ødelæggelserne ved brand.

Brandport

Brandporte bruges ofte til brandsektionering ind- og udvendig. anvendes i industrien, på sygehuse, forretninger, skoler med videre.

Det er min opfattelse, at ingen opgave er for lille eller kompliceret for dem. Alt løses til stor tilfredshed. JSA er en sikker samarbejdspartner.

Torben N. Anesen
Driftsrådgiver, DSB

Tak for et rigtigt godt samarbejde ved installeringen af brandgardiner og brandskydedøre på Bispebjerg hospital.Jeg har været rigtig godt tilfreds med forløbet, den gode tone og behandling.Jeg se frem til vores fremtidige samarbejder.

Jens Maigaard Berg
Per Aarsleff A/S

SKRIV TIL JSA Sikring

Hvis du har spørgsmål til vore produkter, så skriv til os med det samme – vi sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål.

E-mail: info@jsa.dk

Tlf: +45 86 22 56 44