...

Cases fra den virkelige verden

Til cases AUH top 1 scaled JSA Sikring

BRANDSIKRING af vartegnet til Danmarks største hospital

Entreprenørfirmaet KPC Herning forestår byggeriet af Aarhus Universitetshospital Forum, der bliver et centralt midtpunkt og vartegn for Danmarks største hospital. Den 14 etager høje bygning kommer til at markere sig i landskabet som det højeste punkt i hele hospitalets bygningskompleks og forventes at stå færdig medio 2022.

Forskellige gitre 0003 Baggrund 1 scaled JSA Sikring

KENDER DU FORSKELLENE PÅ DE FORSKELLIGE GITTERLØSNINGER?

Med mekanisk tyverisikring kan du sikre din butik effektivt mod indbrud uden for åbningstiden. Selvom din butik er lukket og sikret, så kan den med den rigtige gitterløsning fortsat virke indbydende og sælgende for de forbipasserende. Løsningen afhænger meget af, hvor udsat din butikker ligger, dine sikkerhedsbehov, men også dine krav til design og æstetik. Ved du, hvilken gitterløsning der er den rigtige for dig?

Arkiv med logoer JSA Sikring

BRANDSIKRING AF FÆLLESMAGASINET FOR NATIONALMUSEET OG DET KONGELIGE BIBLIOTEK

Nationalmuseet og Det Kongelige Bibliotek opbevarer masser af samlinger og genstande inden for den danske kulturarv, som er med til at genskabe historiebevidstheden. Derfor har brandsikring den højeste prioritet, da brande kan medføre store og uerstattelige skader på både kulturværdierne, bygninger og inventar.

Padel til cases side JSA Sikring

TYVERISIKRING DER PASSER TIL DIN BRAND IDENTITET

JSA SIKRER PADELPADELS BUTIKKER
Padel tennis er indenfor få år blevet den hurtigst voksende sport i Danmark. Kendte erhvervs- og sportsprofiler står nu bag selskabet PADELPADEL, der har opført et 6.000 kvm stort padelcenter i Aarhus samt centre på hver 4.000 kvm i Aalborg og i Odense (åbner snart), og endnu et i København i slutningen af 2022.

kort frederiksborggade rettet JSA Sikring

TYVERISIKRING OG RÅDGIVNING DER PASSER TIL DIT BRAND

JSA SIKRING SIKRER HUMAC HUMAC er den største selvstændige Apple Premium Reseller i Norden og har 23 butikker fordelt i hele Danmark, hvoraf den seneste er deres flagship store, som er Danmarks største Apple-butik midt på Nørreport.

colors 2232602 1920 0001 Brandsikring og arkitektur fra JSA Sikring 1 JSA Sikring

JSA sikrer Carlsberg Byen

I 2006 besluttede Carlsberg at flytte deres bryggeriaktiviteter fra det gamle bryggeri i København til Fredericia. Den historiske bryggerigrund med mange fredede bygninger er siden blevet omdannet til Københavns nye bykvarter med Elefantporten som dets vartegn. Det rummer nu boliger, byrum, butikker, institutioner, byliv, kultur og erhvervslokaler.

colors 2232602 1920 0002 Baggrund JSA Sikring

Vælg de farver der passer bedst til dit brand?

Vidste du, at du kan vælge hvilken farve dit gitter skal have? Det kan du nemlig og vi har lavet en video, hvor du kan se forskellige eksempler (vi anvender RAL farve skalaen).

colors 2232602 1920 0000 boligbeton 4 JSA Sikring

BRAND- OG RØGSIKRING I SAMME LØSNING

750 kvadratmeter Brand- og røggardiner JSA Sikring har installeret 750 kvadratmeter Brand- og røggardin for Boligbeton. Nye fabriksbygninger skal leve op til strenge krav for brand- og røgsikring. JSA Sikring har været med til at tilpasse Boligbetons løsning, så den både er hensigtsmæssig for konstruktion og dagligdag og selvfølgelig lever op til både brand- og røgsikringskrav.

Brug for hjælp? Landsdækkende døgnservice:

JSA Sikring ApS

Elsted Byvej 18 – 22
8520 Lystrup, Aarhus, Danmark
Tel: +45 86 22 65 88
Email: info@jsa-sikring.dk
Cvr: 65369915

Certificeringer

certificeringer negativ JSA Sikring

Medlem af

Brug for hjælp? Landsdækkende døgnservice – RING  86 22 65 88

JSA Sikring ApS
Elsted Byvej 18 – 22
8520 Lystrup, Aarhus, Danmark

Telefon: +45 86 22 65 88
info@jsa-sikring.com
Cvr: 65369915

Certificeringer

Begge certificeringer i et billede JSA Sikring

Medlem af