DEN BEDSTE PRIS LEVERING TIL TIDEN
42 ÅRS ERFARING MED TYVERI- OG BRANDSIKRING

TYVERISIKRING OG BRANDSIKRING TIL BUTIKSKÆDER TIL DEN RIGTIGE PRIS

JSA leverer Tyverisikring og Brandsikring til butikskæder. Vi sikrer kvaliteten, har den rigtige pris, leverer til tiden og giver lynhurtig service til jeres butikker. I kan være sikker på, at vi sørger for et ensartet visuelt udtryk. Vi har en skarp pris, leverer til tiden, og vi har den bedste service i landet.

Vi sætter en ære i at levere et godt og gedigent håndværk – og du kan regne med os, når det kommer til pris, levering og service.

Som din leverandør af Tyverisikring og Brandsikring skal du forvente, at vi udfører ensartet sikring, og vi tager visuelt hensyn, så jeres branding er ensartet i alle butikker.

Du kan have tillid til, at vi overholder aftalte tidsplaner, og vi leverer den bedste service til jeres butikker.

Rådgivning og fleksibilitet
Vi bidrager altid med kvalificeret rådgivning, og hos os findes hurtigt den løsning, der passer bedst til den enkelte butik.

At være underleverandør er for os det samme som at samarbejde, og vi bidrager med høj faglig ekspertise og rådgivning til dit projekt. Vi kan garantere dig den laveste pris, til den bedste kvalitet. Og du kan regne med os – vi overholder aftaler, og vi har den højeste service i branchen.

Se et udvalg af vores produkter, og ring gerne for yderligere eksempler.

UDTALELSER

“Det er min opfattelse, at ingen opgave er for lille eller kompliceret for dem.

Alt løses til stor tilfredshed.

JSA er en sikker samarbejdspartner.”

DSB company logo.svg JSA Sikring

Torben N. Anesen
Driftsrådgiver, DSB

“Tak for et rigtigt godt samarbejde ved installeringen af brandgardiner og brandskydedøre på Bispebjerg hospital. Jeg har været rigtig godt tilfreds med forløbet, den gode tone og behandling. Jeg se frem til vores fremtidige samarbejder.”

Logo AI format CS4 JSA Sikring

Jens Maigaard Berg
Per Aarsleff A/S