...

Case: BRANDSIKRING

Arkiv med logoer JSA Sikring

Brandsikring af Fællesmagasinet for Nationalmuseet og Det Kongelige Bibliotek

Nationalmuseet og Det Kongelige Bibliotek opbevarer masser af samlinger og genstande inden for den danske kulturarv, som er med til at genskabe historiebevidstheden. Derfor har brandsikring den højeste prioritet, da brande kan medføre store og uerstattelige skader på både kulturværdierne, bygninger og inventar.

Som specialist inden for brandsikkerhed har JSA Sikring i samarbejde med DX Flexhal stået for den meget vigtige brandsikring af Det Kongelige Biblioteks og Nationalmuseets 17.300 kvm nye store fællesmagasin til sikring af den danske kulturarv, der er opført i Frederikssunds nye byudviklingsområde, Vinge.

JSAs brandsikringsløsning

Brandsikringen er sket gennem montering af brandgardinet Fibershield-P  EW 60 fra JSA Sikrings tyske producent Stöbich, som er førende indenfor brandduge.

Samle dokument december 2021 JSA Sikring

Brandgardinerne er monteret foran lastbilssluserne ved fællesmagasinets vareindlevering. De aktiveres af et signal fra brandalarmeringsanlægget, hvorefter de kører ned. Derigennem skal brandgardinerne dels sinke brandens udbredelse, dels hindre udbredelsen af røg. Begge disse mål opnås i samme løsning, og man opnår høj sikkerhed i tilfælde af røg og brand.

Gennem montering af brandgardinet Fibershield-P  EW 60 er JSA Sikring med til at sikre den danske kulturarv – og det er vi meget stolte af.

Brandgardiner er en meget fleksible og sikker brandsikring. Vil du høre mere om deres fordele, så ring til os på 40 46 56 44.

Tak for et rigtigt godt samarbejde ved installeringen af brandgardiner og brandskydedøre på Bispebjerg hospital. Det har været trygt, at vi havde jer som samarbejdspartner, da bygningen skulle brandinspiceres af DBI. Jeg se frem til vores fremtidige samarbejder.

Jens Maigaard Berg
Per Aarsleff A/S

kontakt vore specialister

JSA Tyveri Sikring

Tyverisikring og brandsikring ring til Jens

Jens Nielsen
86 22 65 88

JSA Brand Sikring

Tyverisikring og brandsikring ring til Gerdt

Gerdt Bennetsen
86 22 65 88

Brug for hjælp? Landsdækkende døgnservice:

JSA Sikring ApS

Elsted Byvej 18 – 22
8520 Lystrup, Aarhus, Danmark
Tel: +45 86 22 65 88
Email: info@jsa-sikring.dk
Cvr: 65369915

Certificeringer

certificeringer negativ JSA Sikring

Medlem af

Brug for hjælp? Landsdækkende døgnservice – RING  86 22 65 88

JSA Sikring ApS
Elsted Byvej 18 – 22
8520 Lystrup, Aarhus, Danmark

Telefon: +45 86 22 65 88
info@jsa-sikring.com
Cvr: 65369915

Certificeringer

Begge certificeringer i et billede JSA Sikring

Medlem af