REPARATION OG SERVICE AF TYVERISIKRING
42 ÅRS ERFARING

REPARATION 24/7/365 I HELE DK

Vi ved, hvor vigtig din forretning er, og tid tæller.

Derfor kan du trygt kontakte os, hvis din sikring går i stykker, og du kan være sikker på, at vi er hos dig indenfor få timer.

Hvis din sikring går i stykker rykker vi ud indenfor få timer

Vi servicerer og reparerer din brandsikring, samt alle typer af tyverisikringer i hele landet uanset fabrikat og leverandør. Vi sætter en ære i, at din sikring altid virker, som den skal, og vi giver dig tryghed i hverdagen. Vi har handlekraft og løser opgaverne med det samme.

Vi er kvalificerede fagfolk, der kan reparere alle typer tyverisikringer. Du får vores vurdering for her-og-nu løsningen, så der ikke spildes kostbar tid, og som fagfolk vil vi også give dig rådgivning om din sikring og om, hvad der er bedst i netop din situation – også på den lange bane.

Har du eller dine medarbejdere akut brug for hjælp?

Problemer med din tyverisikring eller brandsikring kommer aldrig belejligt – hvad end det er en pludselig skade eller nedbrud grundet øget slid/miljøpåvirkninger.

Vi ved, hvor vigtigt en driftssikker sikring er for dig – og især dine medarbejdere, der pludselig kan stå i en utryg situation.
Vi tager telefonen og vi løser opgaven, selvom vi har overskredet fyraften. Det er det vi forstår ved service!

Ring til vores vagttelefon med døgnservice på 86 22 56 44 for akut hjælp

UDTALELSER

“Det er min opfattelse, at ingen opgave er for lille eller kompliceret for dem.

Alt løses til stor tilfredshed.

JSA er en sikker samarbejdspartner.”

DSB company logo.svg JSA Sikring

Torben N. Anesen
Driftsrådgiver, DSB

“Tak for et rigtigt godt samarbejde ved installeringen af brandgardiner og brandskydedøre på Bispebjerg hospital. Jeg har været rigtig godt tilfreds med forløbet, den gode tone og behandling. Jeg se frem til vores fremtidige samarbejder.”

Logo AI format CS4 JSA Sikring

Jens Maigaard Berg
Per Aarsleff A/S