STABELGITTER
TYVERI- OG BRANDSIKRING

TYVERISIKRING MED STABELGITTER

Gitter uden sideskinne i hjørnerne og med stor bredde og minimal monteringsplads. Tyverisikring med stabelgitter kræver næsten ingen plads.

Specialløsninger til karruseldøre og buede facader.

Tyverisikring med Stabelgitter er lavet af stålprofiler og støbte stålstifter. Takket være et unikt stablingssystem forsvinder stålstikkene, når sikringen rulles op og kræver meget lidt plads.

Stabelgitter kan anvendes i stort set alle løsninger og anvendes til buede løsninger på såvel facader som indgangspartier.

Stabelgitter er en certificeret sikkerhedsløsning og er ligeledes perfekt i kombination med brandsikring i form af gardiner eller branddøre.

Fordele ved Tyverisikring med Stabelgitter
– Begrænset installationsplads
– Moderne design og tilgængelig i alle RAL farver
– WK2 / WK3 indbrudssikker
– Kan anvendes med skydedør automatisk og brandgardiner
– Anvendes i alle situationer: lige, rund, vinkel, U-form, store størrelser uden mellemled
– Både nedad eller nedadgående lukning
– Smukt design der passer til enhver facade.

Certificeret sikkerhedsløsning med Stabelgitter
Stabelgitter er lavet af materialer, der er betydeligt stærkere end de traditionelle rullende gitre og har en unik patenteret mekanisme, hvorved porten låser sig selv, når den lukkes. Det er umuligt at løfte porten og du har en optimal beskyttelse mod indbrud, rambuk og hærværk.

Stabelgitter er indbrudssikker og er officielt WK2-certificeret (til den europæiske standard EN1627 RC 2-klassen) af SKG. Placeret bag glas kan en erklæring RC3 / WK3 udstedes til dokumentation ved forsikringsselskabet.

EKSEMPLER PÅ LØSNINGER

Europcar

Beboelse

Buet indgang

Butikscenter