...

Sikring- og brandsikringsløsninger Både standard og skræddersyede

38 års erfaring med Tyveri- og brandsikring

Den rigtige løsning

JSA Sikring leverer standard og skræddersyede Sikringer til såvel tyverisikring som brandsikring af bygninger. Det er fysisk beskyttelse mod indbrud, indbrudsforsøg, hærværk og brand. Vi leverer rullegitre, jalousier, døre, porte, brandgardiner med mere.
Vi finder altid den unikke løsning, der passer bedst til lige netop dine sikringsbehov, dine standardmål og situation. Som brancheekspert kan JSA Sikring løse enhver opgave individuelt med hensyntagen til din bygnings konstruktion, arkitektur, farvevalg og lokaleindretning. Vi kan levere alt fra skræddersyede, komplekse sikringsløsninger til standard sikringsprodukter, alt efter din virksomheds sikringsbehov. Dette er muligt, da vi har et af Danmarks mest alsidige udbud af sikrings- og brandsikringsprodukter:

Vores produkt program omfatter bl.a. :

Tyverisikring
Rådgivning
Rullegitter  

Rullejalousier
Rulleskodder
Saksegitter

Sikringsskabe
Stabelgitter
Stålgitter

Brandsikring
Rådgivning
Brandgardiner
Brandjalousier
Brandporte

Har du helt unikke ønsker, så er vi de rette til at løse dem. Vi imødekommer gerne jeres individuelle behov omkring design, for vi er innovative og tør tænke anderledes, og vi vil afdække mulighederne.

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten eller æstetikken
Når først vi går i gang med projektet, kan du regne med, at vi leverer et gedigent fagligt håndværk. Vi er stolte af vores faglighed, som vi sætter meget højt og ikke går på kompromis med. Vi bruger vores praktiske erfaringer til at udvikle sikringsprodukter med både funktionel og æstetisk værdi. Vi sætter en ære i at levere sikrings- og brandsikringsløsninger, der er i harmoni med bygningens arkitektur. Derfor er vi ofte entreprenørers og arkitekters foretrukne samarbejdspartner.

Vi er ISO-certificeret
JSA Sikring er som de første i SikkerhedsBranchen blevet ISO 45001:2018 certificeret (arbejdsmiljø og ledelse). Derudover er JSA Sikring også kvalitetssikret med ISO 9001:2015 certificering inden for tyveri- og brandsikring i eksisterende bygninger og nybyggerier overtalt i Danmark.

For JSA Sikring er det vigtigt og naturligt at kvalitetssikre vores sikringsløsninger og service, og samtidig sikre vores medarbejderes arbejdsmiljø bedst muligt. Samtidig ønsker vi gennem certificeringerne at give dig som kunde sikkerhed for JSA Sikrings velkendte kvalitet.

Skræddersyede Sikringer - Tyveri- og brandsikring certifikat ISO-9001_2015-TM

ISO 9001:2015 er et kvalitetsledelsessystem, og er den mest omfattende certificering af de to certificeringer, da den fungerer som et styringsværktøj for alle virksomhedens processer. Certificeringen stiller store krav til ledelsens involvering, og der er stor fokus på ensretning og optimering af processerne i JSA Sikring gennem:
– fokus på forebyggelse af fejl,
– fokus på løbende procesforbedringer og
– kritisk vurdering af effektiviteten af de nuværende rutiner.

ISO 9001:2015 certificeringen hjælper os med at sikre, at vi leverer den højeste kvalitet til vores kunder hver gang.

Skræddersyede Sikringer - Tyveri- og brandsikring certifikat ISO-45001-TM

ISO 45001:2018 vedrører arbejdsmiljøledelse, og skaber rammerne for styring og ledelse af risici indenfor arbejdsmiljø.
Arbejdsmiljøledelse sætter fokus på, at JSA Sikring:
– har styr på arbejdsmiljøet,
– har styr på, hvilke forhold, der skal forbedres,
– sikrer, at planer og løfter bliver overholdt, samt
– sikrer, at der sker løbende forbedringer.

ISO 45001:2018-certifikatet er din sikkerhed for, at JSA Sikring arbejder systematisk med et godt og sundt arbejdsmiljø.
Begge certificeringer sikrer, at vi efterlever de strenge krav til kvalitet, sikkerhed og arbejdsmiljø, som certifikaterne kræver – og som vores kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere har krav på. Samtidig fungerer certificeringerne som et effektivt ledelsesværktøj for os i hverdagen, hvor vi løbende optimerer forretningsgangene i forhold til vores mål om at være brancheeksperten inden for tyveri- og brandsikring. Certificeringerne er udført af Intertek Group Plc.

Referencer for Tyverisikring
Referencer for Brandsikring

JSA Tyveri Sikring

Jens Nielsen

JSA Brand Sikring

Gerdt Bennetsen

Det er min opfattelse, at ingen opgave er for lille eller kompliceret for dem. Alt løses til stor tilfredshed. JSA er en sikker samarbejdspartner.

Torben N. Anesen
Driftsrådgiver, DSB

Tak for et rigtigt godt samarbejde ved installeringen af brandgardiner og brandskydedøre på Bispebjerg hospital. Jeg har været rigtig godt tilfreds med forløbet, den gode tone og behandling. Jeg se frem til vores fremtidige samarbejder.

Jens Maigaard Berg
Per Aarsleff A/S

SKRIV TIL JSA Sikring

Hvis du har spørgsmål til vore produkter, så skriv til os med det samme – vi sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål.

E-mail: info@jsa.dk

Tlf: +45 86 22 65 88

Brug for hjælp? Landsdækkende døgnservice:

JSA Sikring ApS

Elsted Byvej 18 – 22
8520 Lystrup, Aarhus, Danmark
Tel: +45 86 22 65 88
Email: info@jsa-sikring.dk
Cvr: 65369915

Certificeringer

certificeringer negativ JSA Sikring

Medlem af

Brug for hjælp? Landsdækkende døgnservice – RING  86 22 65 88

JSA Sikring ApS
Elsted Byvej 18 – 22
8520 Lystrup, Aarhus, Danmark

Telefon: +45 86 22 65 88
info@jsa-sikring.com
Cvr: 65369915

Certificeringer

Begge certificeringer i et billede JSA Sikring

Medlem af