CASE: TYVERISIKRING DER PASSER TIL DIN BRAND IDENTITET

JSA SIKRER PADELPADELS BUTIKKER

Padel tennis er indenfor få år blevet den hurtigst voksende sport i Danmark. Kendte erhvervs- og sportsprofiler står nu bag selskabet PADELPADEL, der har opført et 6.000 kvm stort padelcenter i Aarhus samt centre på hver 4.000 kvm i Aalborg og i Odense (åbner snart), og endnu et i København i slutningen af 2022.

Målsætningen er at skabe den førende padel tennis kæde i Danmark, der også vil styrke sportens udbredelse med en specialbutik i hver af deres padel tennis centre.

Centrenes bygninger er kendetegnet af en stringent arkitektur med et mix af glas, stål og træ, og derfor er JSA Sikring valgt til sikringen af PADELPADELs butikker, da deres sikringsløsning Transpascreen giver et facademiljø, der er i harmoni med bygningens unikke arkitektur. Transpascreenen er leveret i sort, så indretnings- og facademiljøet stadig er i harmoni med byggeriets øvrige stringente farvesætning.

Med Transpascreen opnås en facade, der er sikkert lukket og alligevel virker åben. Den består af sammenhægtede 1 mm tykke, perforerede profiler af galvaniseret stål.

Hvert profil er 100 mm højt, og perforeringen sikrer derfor et godt indsyn, så kunderne også kan se varerne, når butikken er lukket. Men selvom facaden virker åben, er den alligevel sikker. Det perforerede jalousi yder effektiv beskyttelse mod indbrud, indbrudsforsøg og hærværk.

Hos JSA Sikring er vi specialister i sikringsløsninger, der er i harmoni med bygningernes arkitektur. Vi løser enhver opgave individuelt med hensyntagen til bygningskonstruktion, lokaleindretning og sikringsbehov.

Ring til os, hvis du vil høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.

86 22 56 44

INFO: Padel sporten er kort fortalt er en blanding af traditionel tennis og squash.

UDTALELSER

“Det er min opfattelse, at ingen opgave er for lille eller kompliceret for dem.

Alt løses til stor tilfredshed.

JSA er en sikker samarbejdspartner.”

DSB company logo.svg JSA Sikring

Torben N. Anesen
Driftsrådgiver, DSB