Den bedste pris

38 års erfaring med Tyveri- og brandsikring

Kvalitets sikring, kreative ideer og godt håndværk til den rigtige pris.

JSA-Sikring vil gerne bidrage til dine projekter som underleverandør. Vi kan garantere stor kreativitet, teknisk rådgivning og godt håndværk.

Vi har over 38 års erfaring og tusinder af sikringsløsninger i bagagen. Dem bruger vi i vores rådgivning, og vi er gerne kreative for at opnå den bedste løsning. Når først vi går i gang med projektet, kan du regne med, at vi leverer et gedigent fagligt håndværk. JSA sætter en ære i at overholde den aftalte pris og -leveringstid, så det bliver ikke os, der overskrider deadlines i dine byggeprojekter. Du skal forvente af os, at vi er eksperter – hos os er alt er målt op, så der ikke sker fejl.

Licitationer og udbud
JSA indgår gerne i licitationer og udbud som underleverandør til dine projekter. Vi er lynhurtige til at måle op og give tilbud, der holder. 

Vores rolle som underleverandør udfører vi som en samarbejdspartner. Vi bidrager med høj faglig ekspertise og rådgivning. Derudover kan vi garantere dig den laveste pris til kvaliteten. Og du kan regne med os – hos os overholdes aftaler, og vi har den højeste service i branchen.

Se udvalget af vores sikringsprodukter, og ring gerne for yderligere eksempler.

Tak for et rigtigt godt samarbejde ved installeringen af brandgardiner og brandskydedøre på Bispebjerg hospital. Jeg har været rigtig godt tilfreds med forløbet, den gode tone og behandling. Jeg se frem til vores fremtidige samarbejder.

Jens Maigaard Berg
Per Aarsleff A/S

Det er min opfattelse, at ingen opgave er for lille eller kompliceret for dem. Alt løses til stor tilfredshed. JSA er en sikker samarbejdspartner.

Torben N. Anesen
Driftsrådgiver, DSB

SKRIV TIL JSA Sikring

Hvis du har spørgsmål til vore produkter, så skriv til os med det samme – vi sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål.

E-mail: info@jsa.dk

Tlf: +45 86 22 56 44

JSA SIKRING ApS

Elsted Byvej 18 – 22
8520 Lystrup, Arhus, Danmark

Telefon: +45 86 22 56 44
E-mail: info@jsa-sikring.com
Cvr: 65369915