Smuk og effektiv tyverisikring

07

Stabelgitter kræver næsten ingen plads

Gitter uden sideskinne i hjørnerne og med stor bredde og minimal monteringsplads. Specialløsninger til karruseldøre og buede facader.

Stabelgitter er lavet af stålprofiler og støbte stålstifter. Takket være et unikt stablingssystem forsvinder stålstikkene, når sikringen rulles op og kræver meget lidt plads.

Stabelgitter kan anvendes i stort set alle løsninger og anvendes til buede løsninger på såvel facader som indgangspartier.

Stabelgitter er en certificeret sikkerhedsløsning og er ligeledes perfekt i kombination med brandsikring i form af gardiner eller branddøre.

Fordele ved Stabelgitter
– Begrænset installationsplads
– Moderne design og tilgængelig i alle RAL farver
– WK2 / WK3 indbrudssikker
– Kan anvendes med skydedør automatisk og brandgardiner
– Anvendes i alle situationer: lige, rund, vinkel, U-form, store størrelser uden   mellemled
– Både nedad eller nedadgående lukning
– Smukt design der passer til enhver facade.

Certificeret sikkerhedsløsning
Stabelgitter er lavet af materialer, der er betydeligt stærkere end de traditionelle rullende gitre og har en unik patenteret mekanisme, hvorved porten låser sig selv, når den lukkes. Det er umuligt at løfte porten og du har en optimal beskyttelse mod indbrud, rambuk og hærværk.

Stabelgitter er indbrudssikker og er officielt WK2-certificeret (til den europæiske standard EN1627 RC 2-klassen) af SKG. Placeret bag glas kan en erklæring RC3 / WK3 udstedes til dokumentation ved forsikringsselskabet.

Hent brochure

Eksempler på standard løsninger

Eksempler på buede løsninger

kontakt os

Jens Nielsen 29 26 77 44

Gerdt Bennetsen 40 46 56 44

SKRIV TIL JSA

Hvis du har spørgsmål til vore produkter så skriv til os med det samme – vi sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål.

E-mail: info@jsa.dk

Tlf: +45 85 22 56 44