REPARATION 24/7/365

35 års erfaring med Tyveri- og brandsikring

Når din sikring går i stykker rykker vi ud indenfor få timer

Vi ved, hvor vigtig din forretning er, og tid tæller. Derfor kan du trygt kontakte os, hvis din sikring går i stykker, og du kan være sikker på, at vi er hos dig indenfor få timer. Vi leverer fuld service på alle sikringer i hele landet.

Vi servicerer og reparerer alle typer af sikringer uanset fabrikat og leverandør. Vi sætter en ære i, at din sikring altid virker, som den skal, og vi giver dig tryghed i hverdagen.

Vi er kvalificerede fagfolk, der kan reparere alle typer sikringer. Du får vores vurdering for her-og-nu løsningen, så der ikke spildes kostbar tid, og som fagfolk vil vi også give dig rådgivning om din sikring og om, hvad der er bedst i netop din situation – også på den lange bane.

Vi tager alle udfordringerne med et smil. RING 86 22 56 44

Tryghed med en serviceaftale
Du kan få endnu mere tryghed med en fast serviceaftale hos JSA Sikring, og det gælder uanset fabrikat af din sikring. Det giver ro i hverdagen, når du har vished om, at dine sikringer altid er i topform, og at du har færre nedbrud.

Kontakt os for en snak om dine løsninger og hør, hvad vi kan tilbyde.

Tak for et rigtigt godt samarbejde ved installeringen af brandgardiner og brandskydedøre på Bispebjerg hospital. Jeg har været rigtig godt tilfreds med forløbet, den gode tone og behandling. Jeg se frem til vores fremtidige samarbejder.

Jens Maigaard Berg
Per Aarsleff A/S

SKRIV TIL JSA Sikring

Hvis du har spørgsmål til vore produkter, så skriv til os med det samme – vi sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål.

E-mail: info@jsa.dk

Tlf: +45 86 22 56 44

JSA SIKRING ApS

Elsted Byvej 18 – 22
8520 Lystrup, Arhus, Danmark

Telefon: +45 86 22 56 44
E-mail: info@jsa-sikring.com
Cvr: 65369915