BRANDSIKRING skal prioriteres

JSA Sikring er eksperter i brandsikring

Brand- og røgsikring skal tænkes ind fra starten af byggeriet. Det giver det bedste og billigste resultat. Her hjælper vi gerne med viden og tilbud til projektbeskrivelsen eller licitationen.

Etablering af brandsikring i eksisterende bygninger kan ofte være en tekniske udfordring, som vi har stor erfaring i at løse på den mest hensigtsmæssige måde.

Tag fat i os – vi ønsker, at arbejde sammen med entreprenører, arkitekter og håndværkere fra start til afslutningen af jeres projekter.

Tak for et rigtigt godt samarbejde ved installeringen af brandgardiner og brandskydedøre på Bispebjerg hospital. Det har været trygt, at vi havde jer som samarbejdspartner, da bygningen skulle brandinspiceres af DBI. Jeg ser frem til vores fremtidige samarbejder.

Jens Maigaard Berg
Per Aarsleff A/S

Bispebjerg hospital - fremtidens arbejdsplads

Per Aarsleff A/S har opført en ny laboratorie- og logistikbygning til Bispebjerg hospital. JSA Sikring har bidraget som underleverandør med brandsikring af den nye moderne bygning, der er en milepæl for en moderne arbejdsplads.

JSA Sikring har brandsikret elevatorer med Brandgardin ei 90 med sprinkling. Flugtvejene er brandsikret med 4 brand skyde døre ei 60. Det er flugtsvejs døre uden dørtrin (de eneste godkendte i Danmark).

kontakt os

Jens Nielsen 29 26 77 44

Gerdt Bennetsen 40 46 56 44

Stöbich er verdensførende på brandsikring

Afspil video

brandsikring er tryghed i hverdagen

brandgardin

Beskytter dine varer ved brand. Forsinker ildens udbredelse og begrænser ødelæggelserne ved brand.

Brandjalousi

Brandjalousi er tyveri- og brandsikring i den samme løsning og anvendes i den daglige sikring på samme måde som de øvrige sikringer.

Brandport

Brandporte bruges ofte til brandsektionering ind- og udvendig. anvendes i industrien, på sygehuse, forretninger, skoler med videre.

kontakt os

Jens Nielsen 29 26 77 44

Gerdt Bennetsen 40 46 56 44

JSA SIKRING ApS

Elsted Byvej 18 – 22
8520 Lystrup, Arhus, Danmark

Telefon: +45 86 22 56 44
E-mail: info@jsa-sikring.com
Cvr: 65369915